Doskonała obsługa • 4.9 Google i 5.0 Facebook • Ekspresowa wysyłka nawet w dzień zamówienia niezależnie od godziny • Sklep certyfikowanej trenerki psów

Suszone śledzie przysmak dla psów (100g) ICEPAW

ICEPAW Heringe – Suszone Śledzie Przysmak dla Psów Delikatne i smaczne przysmaki w formie całych suszonych śledzi to doskonały wybór dla Twojego psa.

Dostępność: Mało
27.99
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
11
  • Odbiór osobisty 0
  • ORLEN Paczka 11
  • DPD Pickup Drzwi-Punkt 11
  • Paczkomaty InPost 16
  • Pocztex Kurier 16
  • Kurier inPost 19
  • DPD Kurier 19
Więcej o produkcie
Waga
0.1 kg

ICEPAW Heringe – Suszone Śledzie przysmak dla Psów.

Delikatne i smaczne przysmaki w formie całych suszonych śledzi to doskonały wybór dla Twojego psa. Przekąska ta jest bogata w białko, witaminy oraz zdrowe kwasy tłuszczowe Omega-3. Śledź, jako jedno z najlepszych źródeł kwasów Omega-3, szczególnie korzystnie wpływa na zdrowie psów, wspierając funkcjonowanie całego organizmu.

Proces suszenia powietrzem w temperaturze około 20°C zapewnia optymalne zachowanie wartości odżywczych, dzięki czemu przysmak jest zdrowy i pełen smaku. Suszone śledzie są polecane psom w każdym wieku, a także tym o wrażliwym układzie pokarmowym. Każda rybka ma około 12 cm długości, co czyni je idealnym przysmakiem do żucia.

Korzyści ze śledzia w diecie psa:

Poprawia koncentrację i wspiera wydajność organizmu.
Wspomaga mocne kości i prawidłowy metabolizm.
Zapewnia zdrową skórę i lśniącą sierść.
Wspiera rozwój masy mięśniowej i ogólną witalność.
Bogaty w witaminy D i B12, które są kluczowe dla zdrowia Twojego psa.

Skład: 100% śledzia 
Składniki analityczne: białko surowe 67,1%, oleje i tłuszcze surowe 10,6%, popiół surowy 10,6%, włókno surowe 0,3%

Zalecenia żywieniowe: Stosować jako przysmak i dodatek do codziennej diety

Przechowywać w temperaturze pokojowej. 


Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: