Doskonała obsługa • 5/5 Google i 5/5 Facebook • Ekspresowa wysyłka nawet w dzień zamówienia niezależnie od godziny • Sklep certyfikowanej trenerki psów

Liofilizowane przysmaki dla psa ŁOŚ 45g. RAW for PAW

Liofilizowane przysmaki wykonane w 100% ze świeżego dzikiego łosia.

Dostępność: Mało
34.99
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
11
  • Odbiór osobisty 0
  • ORLEN Paczka 11
  • DPD Pickup Drzwi-Punkt 11
  • Paczkomaty InPost 16
  • Pocztex Kurier 16
  • Kurier inPost 19
  • DPD Kurier 19
Więcej o produkcie
Waga
0.045 kg

Liofilizowane przysmaki wykonane w 100% ze świeżego dzikiego łosia. Wyjątkowo smaczne i aromatyczne, uwielbiane przez psy niezależnie od ich wieku i wielkości. Dzięki delikatnej, miękkiej konsystencji, idealnie nadają się również dla szczeniąt oraz starszych psów. 

Mięso poddane zostało procesowi liofilizacji, który zachowuje wszystkie wartości odżywcze, bez konieczności dodawania konserwantów, pasteryzacji czy innych sztucznych dodatków. Przysmaki są produkowane w fabryce w Småland, Szwecja.

RAW for PAW to niskokaloryczne przysmaki – jeden smaczek ma tylko około 1,37 kcal. Opakowanie (tekturowa tuba) zawiera 45g. czyli około 175 sztuk przysmaków.

Dlaczego warto wybrać RAW for PAW?
- Monobiałkowe.
- Wyjątkowy smak.
- Niskokaloryczne.
- Mały rozmiar (ok. 10 mm).
- Miękka konsystencja.
- Czystość i wygoda – nie kruszą się, nie brudzą rąk, mają delikatny zapach, idealne do noszenia w kieszeni.
- Tylko naturalne składniki.
(Doskonałe dla kotów – ich delikatna kruchość i wyjątkowy smak zachwycają nawet najbardziej wymagające kocie podniebienia.)

Skład: dziki łoś 100% (mięso mięśniowe, serca, płuca, wątroba, chrząstki) 

Składniki analityczne: białko surowe 64%, tłuszcz surowy 29%, popiół surowy 3%, włókno surowe 0,2%, wilgotność 4%. 

Wartość energetyczna na 100g: 533 kcal

Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej.


Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: