Doskonała obsługa • 5/5 Google i 5/5 Facebook • Ekspresowa wysyłka nawet w dzień zamówienia niezależnie od godziny • Sklep certyfikowanej trenerki psów

Przysmak dla psa, suszona pierś z kaczki, SLOW DOG

Suszona pierś kaczki to aż 89,5% mięsa

Dostępność: Mało
14.99
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
11
  • Odbiór osobisty 0
  • ORLEN Paczka 11
  • DPD Pickup Drzwi-Punkt 11
  • Paczkomaty InPost 16
  • Pocztex Kurier 16
  • Kurier inPost 19
  • DPD Kurier 19
Więcej o produkcie
Waga
0.1 kg

Oferuj swojemu psu to, co najlepsze! Suszona pierś z kaczki to wyjątkowo miękka i smakowita przekąska, która zawiera aż 89,5% mięsa. 

Dlaczego mięso kaczki to idealny wybór?
Wysoka strawność – odpowiednia dla psów o wrażliwym układzie trawiennym.
Niska zawartość nasyconych kwasów tłuszczowych wspiera zdrową dietę.
Wyjątkowy smak, który zachwyci każdego psa.
Bogactwo witamin i minerałów.
Źródło witamin z grupy B, wspierających metabolizm i układ nerwowy.
Zawiera potas, fosfor i żelazo, kluczowe dla zdrowia kości, mięśni i krwi.
Cynk i selen wspierają odporność i zdrowy wygląd sierści.
Kwasy tłuszczowe Omega-3.
Wspomagają zdrowie skóry i lśniącą sierść.
Wspierają funkcjonowanie mózgu i układu sercowo-naczyniowego.
Stanowią cenne źródło energii dla aktywnych psów.
Miękka i smakowita przekąska.


Suszona pierś z kaczki to przysmak idealny dla psów w każdym wieku.

Miękka konsystencja – łatwa do pogryzienia, nawet dla młodych lub starszych psów.
Wysoka smakowitość – ulubiona przez psy, doskonale sprawdzi się jako nagroda podczas treningu.
Naturalna receptura, bez zbędnych dodatków.
Radość i zdrowie w jednym!

Zamów już dziś i spraw, by Twój pies był szczęśliwy i zdrowy!

Skład: pierś kaczki 89,5%, skrobia (naturalny prebiotyk).

Skład analityczny: białko min. 42%, tłuszcz max. 3%, włókno surowe min. 0,2%, wilgotność max. 23%, popiół surowy max. 4%

Opakowanie: 100g.


Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: