Kiedy połączysz dwie dobre rzeczy, wynik może być tylko bardzo dobry!
Właśnie taki jest sos wątrobowy – połączenie naturalnej wątróbki i bulionu foodstudio, przygotowany tak, aby zapewnić wspaniałe doznania smakowe.
Niskokaloryczny i bogaty w kolagen.
Skład: bulion kostny z wołowiny 92,8% (woda, kości krów karmionych trawą), wątróbka wołowa 3,8%, marchewka 2,7%, guma guar 0,7%.
Skład analityczny: białko 2,9%, tłuszcz 0,5%, surowe włókno 0%, surowy popiół 0,2%, wilgotność 95,5%, kolagen 1290 mg.
Kaloryczność na 100 ml: 17 kcal / 73 kj.
Przechowywanie: przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
Rekomendowana dzienna dawka: dostosować do diety psa, nie przekraczać 10% dziennego zapotrzebowania energetycznego. Podawać w temperaturze pokojowej.