Doskonała obsługa • 5/5 Google i 5/5 Facebook • Ekspresowa wysyłka nawet w dzień zamówienia niezależnie od godziny • Sklep certyfikowanej trenerki psów

Naturalne smaczki treningowe dla psa - wół ze śliwką 200g. POKUSA

Feel the Wild Training Snacks to wyjątkowe przysmaki dla psów, stworzone z naturalnych składników i bogate w mięso.

Dostępność: Mało
17.09 18.99 -10%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
18.99
Do końca promocji pozostało:
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
11
  • Odbiór osobisty 0
  • ORLEN Paczka 11
  • DPD Pickup Drzwi-Punkt 11
  • Paczkomaty InPost 16
  • Pocztex Kurier 16
  • Kurier inPost 19
  • DPD Kurier 19
Więcej o produkcie
Waga
0.15 kg

Przysmaki nie zawierają zbóż, konserwantów, barwników, sztucznych aromatów ani wzmacniaczy smaku. Dzięki pieczeniu w niskich temperaturach zachowują swoje walory odżywcze oraz doskonały smak. Chrupka konsystencja ciasteczek sprawia, że są wygodne do podania, nie brudząc rąk.

Mięso wołowe, stanowiące aż 45% składu, to bogate źródło dobrze przyswajalnego białka oraz ważnych minerałów. Dodatki takie jak suszona śliwka i dynia wspomagają trawienie oraz prawidłową pracę układu pokarmowego psa.

Zalety przysmaków:

Wysoka zawartość mięsa (45%)
Bez zbóż, konserwantów, barwników i sztucznych dodatków
Chrupka konsystencja, która nie brudzi rąk
Naturalne składniki wspierające trawienie


Skład: mięso wołowe 45%, bataty 27%, dynia 8%, burak czerwony 8%, seler 5%, suszona śliwka 5%, olej roślinny 2%.

Składniki analityczne: białko 35,4%, tłuszcz surowy 12,7%, popiół surowy 7,4%, włókno surowe 4,4%, wapń 0,81%, fosfor 0,62%.

Dawkowanie: do 50 g na 10 kg masy ciała psa.

Opakowanie: plastikowe z zamknięciem strunowym, 200 g.

Przechowywanie: Przechowywać w suchym, ciemnym miejscu, w temperaturze pokojowej.

Feel the Wild Training Snacks to idealny wybór dla psów wszystkich ras, powyżej 3. miesiąca życia.


Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: