Kiedy połączysz dwie dobre rzeczy, wynik może być tylko bardzo dobry!
Właśnie taki jest sos wątrobowy – połączenie naturalnej wątróbki i bulionu foodstudio, przygotowany tak, aby zapewnić wspaniałe doznania smakowe.
Niskokaloryczny i bogaty w kolagen.
Skład: bulion kostny z kaczki 93,7% (woda, kości kaczki), wątróbka kacza 5,6%, guma guar 0,7%.
Skład analityczny: białko 1,45%, tłuszcz 0,5%, surowe włókno 0%, surowy popiół 0,2%, wilgotność 97,2%, kolagen 480 mg.
Kaloryczność na 100 ml: 10 kcal / 42 kj.
Przechowywanie: przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
Rekomendowana dzienna dawka: dostosować do diety psa, nie przekraczać 10% dziennego zapotrzebowania energetycznego. Podawać w temperaturze pokojowej.