Doskonała obsługa • 5/5 Google i 5/5 Facebook • Ekspresowa wysyłka nawet w dzień zamówienia niezależnie od godziny • Sklep certyfikowanej trenerki psów

Treserki dla psa, roladki z królika i dorsza, SLOW DOG

Roladki z Królika i Dorsza – Naturalny Przysmak Treningowy dla Psów

Dostępność: Mało
33.99
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
11
  • Odbiór osobisty 0
  • ORLEN Paczka 11
  • DPD Pickup Drzwi-Punkt 11
  • Paczkomaty InPost 16
  • Pocztex Kurier 16
  • Kurier inPost 19
  • DPD Kurier 19
Więcej o produkcie
Waga
0.25 kg

Roladki z królika i dorsza – zdrowy i smaczny przysmak treningowy, który zawiera aż 90,5% mięsa!

To wyjątkowe połączenie delikatnego mięsa królika i bogatego w składniki odżywcze dorsza, idealne dla psów każdej rasy i w każdym wieku.

Dlaczego warto wybrać Roladki z Królika i Dorsza?
Mięso królika: Bogate w białko o wysokiej wartości biologicznej, zbliżone do mięsa kurczaka i indyka.
Lekkostrawne, niskotłuszczowe i odpowiednie dla wrażliwych psów, szczeniąt oraz seniorów.
Dostarcza niezbędnych aminokwasów, które wspierają budowę mięśni i zdrowie organizmu.
Zawiera kluczowe składniki odżywcze:
Witaminy z grupy B: wspierają metabolizm, funkcje układu nerwowego oraz ogólną witalność.
Składniki mineralne takie jak żelazo i fosfor wspierają zdrowie kości i układu krążenia.
Królik to naturalne, zdrowe źródło mięsa dla psów, zgodne z ich naturalnymi potrzebami żywieniowymi.
Dorsz: Bogaty w witaminę D, która wspiera zdrową sierść i skórę.
Wzmacnia układ odpornościowy i nerwowy, dzięki czemu poprawia ogólną witalność psa.
Zawiera nienasycone kwasy tłuszczowe, które opóźniają procesy starzenia i wspierają pracę mózgu.


Idealny przysmak treningowy!

Skład: Mięso królika 54%, Dorsz 36,5%, skrobia (naturalny prebiotyk).

Skład analityczny: białko min. 38%, tłuszcz max. 4%, włókno surowe min. 0,2%, wilgotność max. 22%, popiół surowy max. 4%


Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: